Tømrerarbejde i høj kvalitet

Jeg har mit værktøj i bilen, og lagerplads – det har jeg hos leverandørerne. Det meste tømrerarbejde kan jeg lave ude hos kunden,

og hvis det bliver nødvendigt, har jeg kontakt til et par værksteder, hvor jeg har mulighed for at leje mig ind på dagsbasis for at udføre tømrerarbejde.

Mange års erfaring med tømrerarbejde

​​Nogle ville måske synes, at der var meget forskelligt på cv’et, men for mig har det altid handlet om at have arbejde. Det er en stor glæde for

mig, at mange kunder har reageret positivt på min annoncering. Det betyder, at de forbinder mit navn og tømrerarbejde med noget positivt!

Jeg har erfaring med mange forskellige jobs inden for tømrerarbejde. For eksempel var jeg med hos Vagn Larsen, da der virkelig skete noget på sommerhusområdet i Bork.

Ydermere har jeg inden for tømrerarbejde stor erfaring med udskiftning af vinduer, opbygning af havestuer, tagarbejde samt tilbygning af garager og renovering.

Vi udfører alt inden for tømrerarbejde på nye og gamle huse

​Egentligt kan jeg personligt bedre lide at udføre tømrerarbejde på ældre huse end på spritnye. Nye huse kommer jo næsten som færdige, så der er faktisk mere udfordring i at få et nyt vindue til at passe ind i en gammel, skæv vinduesramme. Derfor har jeg brede kompetencer inden for tømrerabejde, som er med til at sikre et flot finish. 

Det er netop charmen ved tømrerarbejde at finde ud af, hvad kunden gerne vil have og nå til enighed om en løsning på kundens problemer, der passer ind i dennes smag.

Jeg kører primært ud i området omkring Skjern, Varde og Tarm for at udføre tømrerarbejde. 

Få et tilbud på tømrerarbejde allerede i dag

Kontakt os på telefon 22 59 53 36 eller på e-mail: olerahbek@hotmail.dk, hvis du har spørgsmål til tømrerarbejde eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vil vi vende retur hurtigst muligt.

​Firmainformation

Ådum tømrer

CVR: 35302042


​Telefon: 22 59 53 36

E-mail: olerahbek@hotmail.dk

Adresseinformation

Puglundvej 2

6880 Tarm

Find vej med Google Map

Vi er medlem af